În vreme de sărbătoare, e timpul să treci la acțiune
25% reducere la toate cursurile noastr
Înflorește primăvara aceasta împreună cu Beetroot Academy
-25%  reducere la toate cursurile

Recent actualizat, cursul nou de UI/UX design va începe în acest Iunie

Cea mai creativă profesie în IT rămâne pe lista celor mai populare în 2023, căci satisfacția utilizatorilor privind confortul și estetica produselor rămâne o prioritate absolută. Am actualizat cursul de la Academie pentru a ne asigura că viitorii absolvenți îndeplinesc cele mai actuale cerințe ale pieței și își prezintă cu îndrăzneală primul portofoliu angajatorilor. Dacă ești curios de schimbări și de ceea ce îi așteaptă pe studenții cursului de UI/UX design, citește mai departe.

O mică prezentare generală

Cinci experți, designeri practicieni cu experiență de nivel senior level, au lucrat la actualizarea cursului. Cursul va dura cinci luni, va consta din șase module obligatorii și un modul bonus și va implica lucrul la trei proiecte pe care le poți adăuga în portofoliul tău. Mai exact, vei primi următoarele module cu lecții actualizate, link-uri utile, teste teoretice și teme pentru acasă:

  • Figma 
  • UX Design
  • UI Design
  • Mobile application design
  • Proiectul final
  • Personal Brand și portfolio
  • Modul Bonus: Photoshop (studiu independent)

În timp ce îți faci temele, îți vei aplica cunoștințele și îți vei perfecționa aptitudinile lucrând la trei proiecte succesive. Ultimul este cel mai important, deoarece aici vei putea dovedi că ești un designer UI/UX pregătit pentru primul tău loc de muncă comercial.

Acest curs este pentru tine dacă:

Începi sau schimbi o carieră

Dorești să intrii în domeniului IT, iar designul UI/UX pare a fi cea mai potrivită opțiune.

Știi deja destul de multe, dar ai vrea să îți perfecționezi și să îți sistematizezi cunoștințele

Ești familiarizat cu Figma, Photoshop, Sketch etc. și ești curios de tendințele în design. În plus, ai un ochi pentru designul de calitate și ușurința de utilizare a site-urilor web, așa că ai vrea să-ți organizezi baza de cunoștințe și să-ți îmbunătățești abilitățile de prototipare și de interfață utilizator.

Ești designer într-un domeniu diferit 

Lucrând ca grafician sau ilustrator, ai simțit nevoia să înveți despre experiența clienților, compoziție și tipografie pe web. Scopul tău este să îți încerci mâna în mod specific la UI/UX design.

Dacă vrei să devii un UI/UX designer și să urmezi o carieră ca expert în IT, înscrie-te la cursul actualizat și începe să studiezi în acest Iunie.

Ioana Lupa
Country Manager Romania & Moldova
Kickstart your career as UI/UX designer

We will make you sure to have a solid number of apps and websites to back up job applications.

Start studying