Nivel începător
La distanță

Project management in IT

• Cursuri live seara
• 4 luni, de 2 ori pe săptămână
• Până la 15 studenți în clasă
• Materialele de studiu sunt în engleză, predarea în limba română
Aplică acum
O persoană poate scri cod sau poate gestiona. A începe o carieră în domeniul IT prin programare nu este singura cale de urmat. Cursul nostru îți va permite să te perfecționezi în formarea de echipe, procese complexe și să lucrezi cu principiile Agile și Scrum. Vei învăța să rezolvi orice problemă de serviciu. În cadrul cursului, vei lucra la propriul tău proiect. Acesta va servi drept exemplu pentru toate etapele ciclului de viață al proiectului. În urma cursului, vei fi bine familiarizat cu cele mai bune practici și cu instrumentele de management de proiect. Ca urmare, vei dobândi suficiente cunoștințe pentru a susține un test și a primi un certificat internațional de expert Scrum pe Scrum.org.
Pentru cine este acest curs?
Începi sau schimbi cariera
Managementul de proiect este preferința ta, iar proiectele IT reprezintă un obiectiv și mai promițător pentru tine.
Ești unmanager într-un alt domeniu
Ai experiență în managementul clasic de proiect sau de echipă și dorești să explorezi unele metodologii și tehnici aplicate în domeniul IT.
Ești deja într-o altă profesie IT
Managementul de proiect în IT ar completa promovarea și avansarea în carieră sau te-ar ajuta să te înțelegi cu managerii de proiect de la locul de muncă.
Cum va arăta CV-ul tău?
Rol:
Stagiar / Manager de proiect Junior
Compensation from:
€ 3000,00
Abilități profesionale:
• Competențe de bază în management: planificare, calcularea costurilor, evaluarea riscurilor, prioritizarea și distribuirea sarcinilor, structurarea sarcinilor, medierea ședințelor, organizarea activităților pentru echipă
• Competențe sociabile încrezătoare în lucrul cu echipa și cu clienții externi: lucrul cu părțile implicate; gestionarea conflictelor; atenuarea conflictelor
• Înțelegere profundă și abilități de lucru cu principiile Scrum: artefacte, roluri în echipă, evenimente, backlog, planificare; capacitatea de a fi Scrum Expert sau Proprietar de Produs în cadrul echipei
• Abilități de colectare a cerințelor și de redactare a sarcinilor de dezvoltare și proiectare
• Cunoștințe de bază de lucru cu Jira, Asana, Gitlab
• Cunoștințe privind managementul costurilor, al calității, al riscurilor și al schimbărilor
Modulele
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Scelerisque est tellus in nullam in ornare lacus, duis. Sapien tortor ipsum sagittis, habitant. Ultrices dictum ut sit diam leo aliquam est diam.
Cunoștințe generale despre Proiectul și etapele Modelului Waterfall
10 ore
5 teme
Programul Agile și principiile sale de bază
4 ore
2 teme
Cadrul de lucru Scrum
22ore
11 teme
Abilități soft pentru munca în echipă
8 ore
4 teme
Abilitățisoft de lucru cu clienții
8 ore
4 teme
Cultura DevOps
4 ore
2 teme
Instrumente PM
6 ore
3 teme
Domenii de cunoștințe în materie de Management de Proiect
8 ore
4 teme
Profesorii noștri
Toți profesorii trec prin mai multe interviuri pentru a se asigura că au valori corespunzătoare, precum și abilități tehnice și sociale impecabile. Etapa finală este o clasă demo în care aceștia predau un subiect altor profesori.

Echipa noastră de metodiști îi sprijină și îi instruiește în permanență. Acesta este locul în care experții din industrie devin profesori extraordinari.
Procesul de învățare
Noi folosim metoda "clasei inversate", ceea ce înseamnă că studiezi teoria pe cont propriu și o pui în practică în clasă, sub îndrumarea profesorului și cu sprijinul colegilor de clasă.
Teoria
50 ore+
Înainte de fiecare curs live, vei avea acces la un set de resurse teoretice (videoclipuri, linkuri externe și terminologie), elaborat de experți. În clasă, profesorul îți va explica tot ceea ce ți s-a părut dificil în timpul pregătirii.
Cursuri live
70 ore
În cadrul cursurilor live, vei avea discuții cu profesorul tău despre temele pentru acasă, vei efectua lucrări practice și vei lucra la proiecte individuale și de grup.
Temele pentru acasă
50 hours+
Temele noastre pentru acasă îți oferă o modalitate de a-ți aplica noile abilități. Profesorul tău le va verifica și îți va oferi feedback cu privire la acuratețea lor și la posibilitățile de îmbunătățire.
But there’s more!
Aside from providing industry-leading education, we ensure that you receive meaningful support from student success managers and peers.
Like-minded students
We strive to ensure alignment in our students’ determination and values. We find this to an absolutely essential for an optimal learning experience.
Student success managers
Every group has a dedicated manager who will make sure that your course goes as planned. Think of them as your new best friend who can answer any questions you may have.
Community access
After graduating, you’ll join our extended family and become part of the alumni network. You'll have access to news, events, job opportunities, and many other perks.
Suport în carieră
Te vom ajuta să scrii primul CV, ne vom asigura că vei reuși la interviuri și te vom ajuta să navighezi pe piața muncii. Scopul nostru este să te ajutăm să începi să lucrezi în industria tehnologică, nu doar să treci un curs.

Beetroot Academy pe scurt

Oferim mult mai mult decât educație de top în industrie. Abordarea Academiei Beetroot face ca schimbările în carieră să fie ușoare și fără probleme. Iată cum:

Clasă inversată

Studiază teoria acasă și concentrează-te pe practică în cadrul lecțiilor live, unde vei fi îndrumat de unul dintre profesorii noștri experți.

Lecții live

Alătură-te cursurilor noastre pe Zoom conduse de experți din industrie - până la 15 studenți în clasă, în timpul orelor de seară.

Asistență

Obține ajutorul de care ai nevoie pentru a intra în noua ta carieră. Le oferim studenților noștri un sprijin semnificativ și orientare profesională.

Abilități soft

Treci dincolo de aspectele tehnice. Abordarea noastră emulează un mediu de lucru real în domeniul tehnologiei, în care cursanții noștri lucrează în grupuri, îndrumați de un lider de echipă.

Capacitatea de angajare

Obținerea unui loc de muncă în domeniul IT poate fi dificilă - dar noi îți vom oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru ca tu să reușești la primul interviu.

Comunitatea globală

Obțineți acces la ecosistemul Beetroot, care cuprinde mii de absolvenți, o mare companie de dezvoltare și o rețea largă de parteneri.

Procesul de admitere
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since.
Pasul 1
Test de admitere
Fă testul și ajută-ne să-ți evaluăm nivelul de pregătire pentru a participa la cursul nostru. Testul este conceput pentru începători și va dura aproximativ 20 de minute.
Pasul 2
Ședință online
Fă cunoștință cu unul dintre consilierii noștri educaționali pentru a pune întrebări despre curs și pentru a afla dacă ne potrivim.
Pasul 3
Admiterea
Numai după ce ți se răspunde la toate  întrebările, efectuează plata pentru a-ți garanta un loc în următorul grup. Poți achita pentru curs integral pentru a beneficia de o reducere sau poți plăti în rate.
Aplica acum
Testimoniale
Prețul cursului
Suntem gata să-ți oferim flexibilitatea necesară pentru a te ajută începe o nouă carieră . Plătește într-o tranșă pentru a primi o reducere sau în patru plăți lunare.
Prețul în rate
€275
4 plăți lunare
Reducere pentru
plata integrala
-€110
70 ore
de lecții cu profesorul
100+ ore
de teorie si tema pe acasă
Diploma
Certificat electronic cu cod de verificare
Portfolio
Proiecte finisate la sfârșitul cursului
Întrebări frecvente
Voi avea un portofoliu după curs?
Voi putea deveni un expert Scrum după curs?
Este curriculumul suficient pentru angajare?

Înregistrați cursurile și vor fi disponibile toate materialele și după absolvire?
Ce trebuie să știu pentru a mă înscrie la cursul vostru?
Cariera ta in IT incepe aici
Eștii la câteva clickuri distanță de a porni pe o cale captivantă care îți va schimba viața.
Aplica acum