Fă cunoștință cu Project management
Un curs gratuit pentru autoeducație
Îți va lua doar 6 ore pentru a înțelege dacă Project management e pentru tine. Alege cu grijă viitoarea ta carieră în IT! Materialele cursului sunt în limba engleză.
Thank you for your interest in studying at Beetroot Academy
We will contact you within one working day and answer all your questions
Sorry, this is a technical error. Try again!
În vreme de sărbătoare, e timpul să treci la acțiune
25% reducere la toate cursurile noastr
Înflorește primăvara aceasta împreună cu Beetroot Academy
-25%  reducere la toate cursurile
Nivel începător
La distanță
+ modul AI

Сurs Project management in IT

• Cursuri live seara
• 4 luni, de 2 ori pe săptămână
• Până la 15 studenți în clasă
• Predarea în limba engleză
Aplică acum
Poți face coding pentru un proiect sau îl poți gestiona. Nu trebuie să îți începi cariera în IT cu programare. Cursul nostru de project management te va învăța să organizezi munca în echipă, să menții documentația și să gestionezi proiecte folosind principiile Waterfall, Agile și Scrum.
Pentru cine este acest curs?
Începi sau schimbi cariera
Managementul de proiect este preferința ta, iar proiectele IT reprezintă un obiectiv și mai promițător pentru tine.
Ești unmanager într-un alt domeniu
Ai experiență în managementul clasic de proiect sau de echipă și dorești să explorezi unele metodologii și tehnici aplicate în domeniul IT.
Ești deja într-o altă profesie IT
Managementul de proiect în IT ar completa promovarea și avansarea în carieră sau te-ar ajuta să te înțelegi cu managerii de proiect de la locul de muncă.
Cum va arăta CV-ul tău?
Rol:
Stagiar / Manager de proiect Junior
Compensation from:
€ 3000,00
Abilități profesionale:
• Competențe de bază în management: 
- planificarea task-urilor și timeline-urilor (WBS, Roadmap, Gantt);
- calcularea costurilor (PERT);
- evaluarea riscurilor;
- identificarea și gestionarea stakeholder-ilor;
- prioritizarea, distribuirea și controlul sarcinilor;
- medierea ședințelor;
- organizarea activităților pentru echipă.
• Competențe transversale solide în lucrul cu echipa și cu clienții: - one-on-one meetings, conflict management; - oferirea feedback-urilor, delegarea sarcinilor.
• Cunoștințe de bază din industria IT despre:- back- și front-end; CI/CD, deployment process;- GIT, client-server architecture, databases, și APIs.
• Înțelegere profundă și abilități de lucru cu principiile Scrum: artefacte, roluri în echipă, evenimente, backlog, planificare;
• Înțelegerea aplicării metodologiilor PM la proiecte specifice;
• Abilități de colectare a cerințelor și de redactare a sarcinilor în format de user stories cu AC's, use cases, BPNM, și UML;
• Cunoștințe de bază de lucru cu Jira și Confluence;
Exemple de proiecte

Viitorul tău portofoliu

Приклади проєктів

А ось так може виглядати твій майбутній проєкт

Фактично, стандартною “рибою” аж з XVI сторіччя, коли невідомий друкар взяв шрифтову гранку та склав на ній підбірку зразків шрифтів. “Риба” не тільки успішно пережила п’ять століть, але й прижилася в електронному верстуванні, залишаючись по суті незмінною.
Modulele
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Scelerisque est tellus in nullam in ornare lacus, duis. Sapien tortor ipsum sagittis, habitant. Ultrices dictum ut sit diam leo aliquam est diam.
General knowledge about project management and IT
8 ore
4 teme
Project management knowledge areas
14 ore
7 teme
Agile methodologies
20 ore
10 teme
Abilități soft pentru munca în echipă
10 ore
5 teme
Abilitățisoft de lucru cu clienții
16 ore
8 teme
IA și instrumente IA
8 ore
4 subiecte

De ce am adăugat un modul IA?

  • Ca să știi cum să te folosești de inteligența artificială în cariera ta
    Vei deveni persoana la care prietenii tăi vor apela când au întrebări legate de IA
  • Ca să îți arătăm cele mai utile instrumente
    Vei deveni mai productiv și mai eficient aducând mai multă valoare în dezvoltarea și compania ta.
Aplică acum
Profesorii noștri
Toți profesorii trec prin mai multe interviuri pentru a se asigura că au valori corespunzătoare, precum și abilități tehnice și sociale impecabile. Etapa finală este o clasă demo în care aceștia predau un subiect altor profesori.

Echipa noastră de metodiști îi sprijină și îi instruiește în permanență. Acesta este locul în care experții din industrie devin profesori extraordinari.
Procesul de învățare
Noi folosim metoda "clasei inversate", ceea ce înseamnă că studiezi teoria pe cont propriu și o pui în practică în clasă, sub îndrumarea profesorului și cu sprijinul colegilor de clasă.
Teoria
50 ore+
Înainte de fiecare curs live, vei avea acces la un set de resurse teoretice (videoclipuri, linkuri externe și terminologie), elaborat de experți. În clasă, profesorul îți va explica tot ceea ce ți s-a părut dificil în timpul pregătirii.
Cursuri live
68 ore
În cadrul cursurilor live, vei avea discuții cu profesorul tău despre temele pentru acasă, vei efectua lucrări practice și vei lucra la proiecte individuale și de grup.
Temele pentru acasă
50 hours+
Temele noastre pentru acasă îți oferă o modalitate de a-ți aplica noile abilități. Profesorul tău le va verifica și îți va oferi feedback cu privire la acuratețea lor și la posibilitățile de îmbunătățire.
But there’s more!
Aside from providing industry-leading education, we ensure that you receive meaningful support from student success managers and peers.
Like-minded students
We strive to ensure alignment in our students’ determination and values. We find this to an absolutely essential for an optimal learning experience.
Student success managers
Every group has a dedicated manager who will make sure that your course goes as planned. Think of them as your new best friend who can answer any questions you may have.
Community access
After graduating, you’ll join our extended family and become part of the alumni network. You'll have access to news, events, job opportunities, and many other perks.
Suport în carieră
Te vom ajuta să scrii primul CV, ne vom asigura că vei reuși la interviuri și te vom ajuta să navighezi pe piața muncii. Scopul nostru este să te ajutăm să începi să lucrezi în industria tehnologică, nu doar să treci un curs.

Beetroot Academy pe scurt

Oferim mult mai mult decât educație de top în industrie. Abordarea Academiei Beetroot face ca schimbările în carieră să fie ușoare și fără probleme. Iată cum:

Clasă inversată

Studiază teoria acasă și concentrează-te pe practică în cadrul lecțiilor live, unde vei fi îndrumat de unul dintre profesorii noștri experți.

Lecții live

Alătură-te cursurilor noastre pe Zoom conduse de experți din industrie - până la 15 studenți în clasă, în timpul orelor de seară.

Asistență

Obține ajutorul de care ai nevoie pentru a intra în noua ta carieră. Le oferim studenților noștri un sprijin semnificativ și orientare profesională.

Abilități soft

Treci dincolo de aspectele tehnice. Abordarea noastră emulează un mediu de lucru real în domeniul tehnologiei, în care cursanții noștri lucrează în grupuri, îndrumați de un lider de echipă.

Capacitatea de angajare

Obținerea unui loc de muncă în domeniul IT poate fi dificilă - dar noi îți vom oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru ca tu să reușești la primul interviu.

Comunitatea globală

Obțineți acces la ecosistemul Beetroot, care cuprinde mii de absolvenți, o mare companie de dezvoltare și o rețea largă de parteneri.

Procesul de admitere
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since.
Pasul 1
Test de admitere
Fă testul și ajută-ne să-ți evaluăm nivelul de pregătire pentru a participa la cursul nostru. Testul este conceput pentru începători și va dura aproximativ 20 de minute.
Pasul 2
Ședință online
Fă cunoștință cu unul dintre consilierii noștri educaționali pentru a pune întrebări despre curs și pentru a afla dacă ne potrivim.
Pasul 3
Admiterea
Numai după ce ți se răspunde la toate  întrebările, efectuează plata pentru a-ți garanta un loc în următorul grup. Poți achita pentru curs integral pentru a beneficia de o reducere sau poți plăti în rate.
Aplica acum
Testimoniale

Prețul cursului

Suntem gata să-ți oferim flexibilitatea necesară pentru a te ajută începe o nouă carieră. Plătește într-o tranșă pentru a primi o reducere sau în plăți lunare.
🌷 Reducere de primăvară
€ 
1,100
€ 
825
€ 
-275
-25% тільки до 3 січня
Sau plata lunară
€ 
275
4 plăți
🌷 Reducere de primăvară
€ 
880
€ 
660
€ 
-220
-25% тільки до 3 січня
Sau plata lunară
€ 
220
4 plăți
68 ore
de lecții cu profesorul
100+ ore
de teorie si tema pe acasă
Diploma
Certificat electronic cu cod de verificare
Portfolio
Proiecte finisate la sfârșitul cursului
Prețul cursului
Suntem gata să-ți oferim flexibilitatea necesară pentru a te ajută începe o nouă carieră . Plătește într-o tranșă pentru a primi o reducere sau în patru plăți lunare.
Prețul în rate
€275
4 plăți lunare
Reducere pentru
plata integrala
-€110
68 ore
de lecții cu profesorul
100+ ore
de teorie si tema pe acasă
Diploma
Certificat electronic cu cod de verificare
Portfolio
Proiecte finisate la sfârșitul cursului
Întrebări frecvente
Voi avea un portofoliu după curs?
Voi putea deveni un expert Scrum după curs?
Este curriculumul suficient pentru angajare?

Înregistrați cursurile și vor fi disponibile toate materialele și după absolvire?
Ce trebuie să știu pentru a mă înscrie la cursul vostru?
Cariera ta in IT incepe aici
Eștii la câteva clickuri distanță de a porni pe o cale captivantă care îți va schimba viața.
Aplică acum