Fă cunoștință cu Front-end development
Un curs gratuit pentru autoeducație
Îți va lua doar 6 ore pentru a înțelege dacă Front-end development e pentru tine. Alege cu grijă viitoarea ta carieră în IT! Materialele cursului sunt în limba engleză.
Єєє давай зробимо це!
Вибач, це технічна помилка. Спробуй ще раз!
Nivel începător
La distanță
+ modul AI

Сurs Front-end development

• Cursuri live seara
• 4 luni, 3 ori pe săptămână
• Până la 15 studenți în clasă
• Materialele de studiu sunt în engleză, predarea în limba română
Aplică acum
Fă primii pași în dezvoltarea front-end. Cursul nostru are o abordare bazată pe proiecte, astfel încât îți vei crea propriul proiect de la zero în timpul modulelor HTML/CSS, JavaScript și Vue.js framework. Dobândește cunoștințe pentru a stăpâni profesia în mod independent și învață să vorbești limba comunității tehnologice și a developerilor.
Pentru cine este acest curs?
Începi sau schimbi domeniul de activitate
Ai dori să intri în lumea tehnologiei, iar dezvoltarea front-end se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Sau ai dori să treci la dezvoltarea front-end de la o altă profesie tehnologică pentru a înțelege de unde să începi și pentru a obține cunoștințe relevante.
Ai intrat într-un impas cu autoeducația
Este posibil să fi încercat machetarea web și să fi urmărit tendințele în materie de dezvoltare. Dar ai dori să-ți aprofundezi cunoștințele, să-ți îmbunătățești competențele și să primești feedback de la experți din domeniu.
Ești un manager de proiect, un analist de afaceri sau un proprietar de produs
Lucrezi deja în domeniul IT și dorești să înțelegi mai bine dezvoltatorii. În plus, dorești să vorbești limba colegilor tăi, să dobândești cunoștințe tehnice pentru ați susține deciziile și să înțelegi codul.
Cum va arăta CV-ul tău?
Rol:
Stagiar / Dezvoltator Front-end Junior:
Aptitudini profesionale:
• Cunoștințe de HTML și abilități de marcare semantică
• Experiență cu Git și GitHub
• Abilități de aplicare a stilurilor CSS și a efectelor vizuale la layout
• Experiență în crearea de animații CSS, transformări și utilizarea altor stiluri
• Înțelegerea metodologiei BEM
• Experiență în crearea de site-uri web responsive
• Abilități de utilizare a pre și post-procesoarelor
• Experiență cu Figma
• Experiență în utilizarea JavaScript (primitive, obiecte, matrici, funcții)
• Abilități de lucru cu instrumente JavaScript de bază
• Abilitatea de a lucra cu consola și DevTools, de a verifica codul de erori, de a efectua debugging
• Experiență cu manipularea arborelui DOM
• Experiență de lucru cu servere web
• Cunoașterea logicii arhitecturii client-server la crearea de aplicații
• Experiență în crearea de aplicații web cu Vue.js
Modules
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Scelerisque est tellus in nullam in ornare lacus, duis. Sapien tortor ipsum sagittis, habitant. Ultrices dictum ut sit diam leo aliquam est diam.
HTML & CSS
64 ore
24 subiecte
JavaScript
38 ore
14 subiecte
Front-End
28 ore
11 subiecte
IA și instrumente IA
8 ore
4 subiecte

De ce am adăugat un modul IA?

  • Ca să știi cum să te folosești de inteligența artificială în cariera ta
    Vei deveni persoana la care prietenii tăi vor apela când au întrebări legate de IA
  • Ca să îți arătăm cele mai utile instrumente
    Vei deveni mai productiv și mai eficient aducând mai multă valoare în dezvoltarea și compania ta.
Aplica acum
Profesorii noștri
Toți profesorii trec prin mai multe interviuri pentru a se asigura că au valori corespunzătoare, precum și abilități tehnice și sociale impecabile. Etapa finală este o clasă demonstrativă în care aceștia predau un subiect altor profesori.

Echipa noastră de metodiști îi sprijină și îi instruiește în permanență. Acesta este locul în care experții din industrie devin profesori extraordinari.
Procesul de învățare
Noi folosim metoda "clasei inversate", ceea ce înseamnă că studiezi teoria pe cont propriu și o pui în practică în clasă, sub îndrumarea profesorului și cu sprijinul colegilor de clasă.
Teoria
70 ore+
Înainte de fiecare curs live, vei avea acces la un set de resurse teoretice (videoclipuri, linkuri externe și terminologie), elaborat de experți. În clasă, profesorul îți va explica tot ceea ce ți s-a părut dificil în timpul pregătirii.
Cursuri live
130 ore
În cadrul cursurilor live, vei avea discuții cu profesorul tău despre temele pentru acasă, vei efectua lucrări practice și vei lucra la proiecte individuale și de grup.
Temele pentru acasă
90 ore+
Temele noastre pentru acasă îți oferă o modalitate de a-ți aplica noile abilități. Profesorul tău le va verifica și îți va oferi feedback cu privire la acuratețea lor și la posibilitățile de îmbunătățire.
But there’s more!
Aside from providing industry-leading education, we ensure that you receive meaningful support from student success managers and peers.
Like-minded students
We strive to ensure alignment in our students’ determination and values. We find this to an absolutely essential for an optimal learning experience.
Student success managers
Every group has a dedicated manager who will make sure that your course goes as planned. Think of them as your new best friend who can answer any questions you may have.
Community access
After graduating, you’ll join our extended family and become part of the alumni network. You'll have access to news, events, job opportunities, and many other perks.
Sprijin în carieră
Te vom ajuta să îți scrii primul CV, ne vom asigura că vei reuși la interviuri și te vom ajuta să navighezi pe piața muncii. Scopul nostru este să te ajutăm să începi să lucrezi în industria IT, nu doar să trei un curs.

Beetroot Academy pe scurt

Oferim mult mai mult decât educație de top în industrie. Abordarea Academiei Beetroot face ca schimbarea de carieră să fie ușoară și fără probleme. Iată cum:

Clasă inversată

Studiază teoria acasă și concentrează-te pe practică în cadrul lecțiilor live, unde vei fi îndrumat de unul dintre profesorii noștri experți.

Lecții live

Alătură-te cursurilor noastre pe Zoom conduse de experți din industrie - până la 15 studenți în clasă, în timpul orelor de seară.

Asistență

Obține ajutorul de care ai nevoie pentru a intra în noua ta carieră. Le oferim studenților noștri un sprijin semnificativ și orientare profesională.

Abilități soft

Treci dincolo de aspectele tehnice. Abordarea noastră emulează un mediu de lucru real în domeniul tehnologiei, în care cursanții noștri lucrează în grupuri, îndrumați de un lider de echipă.

Capacitatea de angajare

Obținerea unui loc de muncă în domeniul tehnologic poate fi dificilă - dar noi îți vom oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a reuși la primul interviu.

Comunitatea globală

Obțineți acces la ecosistemul Beetroot, care cuprinde mii de absolvenți, o mare companie de dezvoltare și o rețea largă de parteneri.

Procesul de admitere
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since.
Pasul 1
Test de admitere
Fă testul și ajută-ne să-ți evaluăm nivelul de pregătire pentru a participa la cursul nostru. Testul este conceput pentru începători și va dura aproximativ 20 de minute.
Pasul 2
Ședință online
Fă cunoștință cu unul dintre consilierii noștri educaționali pentru a pune întrebări despre curs și pentru a afla dacă ne potrivim.
Pasul 2
Admiterea
Numai după ce ți se răspunde la toate  întrebările, efectuează plata pentru a-ți garanta un loc în următorul grup. Poți achita pentru curs integral pentru a beneficia de o reducere sau poți plăti în rate.
Aplica acum
Testimoniale
Price
Original course price
€2400
Impact price
€1100
Monthly instalment plans are available.
Talk to an educational advisor
Creating social impact is at heart of what we do. We’ve currently reduced our course prices for your country to help aspiring professionals start their tech careers.
Prețul cursului
Suntem gata să-ți oferim flexibilitatea necesară pentru a te ajută începe o nouă carieră . Plătește într-o tranșă pentru a primi o reducere sau în patru plăți lunare.
Prețul în rate
€275
4 plăți lunare
Reducere pentru
plata integrala
-€110
130 ore
de lecții cu profesorul
150 ore
de teorie si tema pe acasă
Diploma
Certificat electronic cu cod de verificare
Portfolio
Proiecte finisate la sfârșitul cursului
Prețul cursului
Suntem gata să-ți oferim flexibilitatea necesară pentru a te ajută începe o nouă carieră . Plătește într-o tranșă pentru a primi o reducere sau în patru plăți lunare.
Prețul în rate
Preț special pentru
Republica Moldova 🇲🇩
€275
€170
4 plăți lunare
Reducere pentru
plata integrala
-€110
134 ore
de lecții cu profesorul
150 ore
de teorie si tema pe acasă
Diploma
Certificat electronic cu cod de verificare
Portfolio
Proiecte finisate la sfârșitul cursului
Întrebări Frecvente
De ce nu se predă React în cursul dumneavoastră, ci Vue.js??
Dedicați multe ore pentru a studia HTML și CSS. De ce?
Voi avea un portofoliu după curs?

Cursurile dumneavoastră sunt competitive?

Garantați un loc de muncă după cursuri?
Cariera ta in IT incepe aici
Ești la câteva clicuri distanță de a porni pe o cale captivantă care îți va schimba viața.
Aplica acum