Nivel începător
La distanță

QA manual

• Cursuri live seara
• 2 luni, 3 ori pe săptămână
• Până la 15 studenți în clasă
• Materialele de studiu sunt în engleză, predarea în limba română
Aplică acum
Nu trebuie neapărat să scrii cod pentru a începe o carieră în domeniul IT - în schimb, poți să-l verifici. Calitatea unui produs și succesul echipei se află pe umerii testerului. Dacă îți place să evaluezi un produs în ansamblu, dacă ai abilități de gândire critică și dacă dorești să remediezi erori, avem un curs pentru tine. Acesta este QA Manual. Chiar și fără nicio pregătire tehnică, vei dobândi cunoștințele necesare despre profesia de QA.
Pentru cine este acest curs?
Începi sau îți schimbi cariera
Ai dori să intri în domeniul IT și, dintre toate profesiile, testarea pare a fi cea mai potrivită pentru tine.
Ești deja un expert într-un alt domeniu
Competențele de testare te-ar ajuta în promovarea și avansarea în carieră sau te-ar ajuta să te înțelegi cu inginerii de QA de la locul de muncă.
Cum va arăta CV-ul tău?
Rol:
Stagiar / Junior QA manual
Compensation from:
€ 3000,00
Aptitudini profesionale:
• Înțelegerea tehnicilor de proiectare a testelor: Black box (analiză a valorii limită, partiționare de echivalență)
• Cunoașterea instrumentelor și proceselor de localizare a erorilor (JIRA)
• Cunoașterea SDLC, STLC și bazele în Scrum, Waterfall și Kanban
• Înțelegerea fundamentelor testării
• Cunoașterea sistemelor de management al testelor : TestRail, Azure DevOps
• Înțelegerea arhitecturii client-server și a principiilor API
• Experiență cu documentația de testare: cazuri de testare, liste de verificare, rapoarte de eroare și planuri de testare
• Cunoștințe de bază privind interogările SQL și baza de date MySQL
• Testarea REST, SOAP prin Postman și SoapUI
• Testarea manuală a aplicațiilor web și mobile; abilități practice în căutarea erorilor și crearea rapoartelor
• Înțelegerea regulilor și principiilor estimării testelor software
• Cunoașterea bazelor automatizării (Selenium IDE, Jmeter)
• Aptitudini de bază în operarea cu Git și command line
Modulele
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Scelerisque est tellus in nullam in ornare lacus, duis. Sapien tortor ipsum sagittis, habitant. Ultrices dictum ut sit diam leo aliquam est diam.
Teoria fundamentală a testării și aplicarea acesteia. Sisteme de control al testelor și sisteme de urmărire a erorilor
24 ore
12 teme
Testarea aplicațiilor web, a serviciilor web și a testelor mobile
14 ore
7 teme
Baze de date. Introducere în SQL
6 ore
3 teme
Bazele analizei de trafic, ale testelor de performanță și ale testelor automate. Pregătirea pentru job interviuri
8 ore
4 teme
Profesorii noștri
Toți profesorii trec prin mai multe interviuri pentru a se asigura că au valori comune, precum și abilități tehnice și sociale impecabile. Etapa finală este o clasă demonstrativă în care aceștia predau un subiect altor profesori.

Echipa noastră de metodiști îi sprijină și îi instruiește în permanență. Acesta este locul în care experții din industrie devin profesori extraordinari.
Procesul de învățare
Noi folosim metoda "clasei inversate", ceea ce înseamnă că studiezi teoria pe cont propriu și o pui în practică în clasă, sub îndrumarea profesorului și cu sprijinul colegilor de clasă.
Teoria
35 ore+
Înainte de fiecare curs live, vei avea acces la un set de resurse teoretice (videoclipuri, linkuri externe și terminologie), elaborat de experți. În clasă, profesorul îți va explica tot ceea ce ți s-a părut dificil în timpul pregătirii.
Cursuri live
52 ore
În cadrul cursurilor live, vei avea discuții cu profesorul tău despre temele pentru acasă, vei efectua lucrări practice și vei lucra la proiecte individuale și de grup.
Temele pentru acasă
35 ore+
Temele pentru acasă îți oferă o modalitate de a-ți aplica noile abilități. Profesorul tău le va verifica și îți va oferi feedback cu privire la acuratețea lor și la posibilitățile de îmbunătățire.
But there’s more!
Aside from providing industry-leading education, we ensure that you receive meaningful support from student success managers and peers.
Like-minded students
We strive to ensure alignment in our students’ determination and values. We find this to an absolutely essential for an optimal learning experience.
Student success managers
Every group has a dedicated manager who will make sure that your course goes as planned. Think of them as your new best friend who can answer any questions you may have.
Community access
After graduating, you’ll join our extended family and become part of the alumni network. You'll have access to news, events, job opportunities, and many other perks.
Suport în carieră
Te vom ajuta să scrii primul CV, ne vom asigura că vei reuși la interviuri și te vom ajuta să navighezi pe piața muncii. Scopul nostru este să te ajutăm să începi să lucrezi în industria tehnologică, nu doar să treci un curs.

Beetroot Academy pe scurt

Oferim mult mai mult decât educație de top în industrie. Abordarea Academiei Beetroot face ca schimbările în carieră să fie ușoare și fără probleme. Iată cum:

Clasă inversată

Studiază teoria acasă și concentrează-te pe practică în cadrul lecțiilor live, unde vei fi îndrumat de unul dintre profesorii noștri experți.

Lecții live

Alătură-te cursurilor noastre pe Zoom conduse de experți din industrie - până la 15 studenți în clasă, în timpul orelor de seară.

Asistență

Obține ajutorul de care ai nevoie pentru a intra în noua ta carieră. Le oferim studenților noștri un sprijin semnificativ și orientare profesională.

Abilități soft

Treci dincolo de aspectele tehnice. Abordarea noastră emulează un mediu de lucru real în domeniul tehnologiei, în care cursanții noștri lucrează în grupuri, îndrumați de un lider de echipă.

Capacitatea de angajare

Obținerea unui loc de muncă în domeniul IT poate fi dificilă - dar noi îți vom oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru ca tu să reușești la primul interviu.

Comunitatea globală

Obțineți acces la ecosistemul Beetroot, care cuprinde mii de absolvenți, o mare companie de dezvoltare și o rețea largă de parteneri.

Procesul de admitere
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since.
Pasul 1
Test de admitere
Fă testul și ajută-ne să-ți evaluăm nivelul de pregătire pentru a participa la cursul nostru. Testul este conceput pentru începători și va dura aproximativ 20 de minute.
Pasul 2
Ședință online
Fă cunoștință cu unul dintre consilierii noștri educaționali pentru a pune întrebări despre curs și pentru a afla dacă ne potrivim.
Pasul 3
Admiterea
Numai după ce ți se răspunde la toate  întrebările, efectuează plata pentru a-ți garanta un loc în următorul grup. Poți achita pentru curs integral pentru a beneficia de o reducere sau poți plăti în rate.
Aplica acum
Testimoniale
Prețul cursului
Suntem gata să-ți oferim flexibilitatea necesară pentru a te ajută începe o nouă carieră . Plătește într-o tranșă pentru a primi o reducere sau în patru plăți lunare.
Prețul în rate
€300
2 plăți lunare
Reducere pentru
plata integrala
-€60
52 ore
de lecții cu profesorul
70+ ore
de teorie si tema pe acasă
Diploma
Certificat electronic cu cod de verificare
Portfolio
Proiecte finisate la sfârșitul cursului
Întrebări frecvente
Este curriculumul suficient pentru angajare?
Voi putea lucra ca specialist junior?
Ce trebuie să știu pentru a mă înscrie la cursul vostru?
Cursurile voastre sunt competitive?
Garantați un loc de muncă după cursuri?
Cariera ta in IT incepe aici
Sunteți la câteva clicuri distanță de a porni pe o cale captivantă care îți va schimba viața.
Aplica acum