În vreme de sărbătoare, e timpul să treci la acțiune
25% reducere la toate cursurile noastr
Înflorește primăvara aceasta împreună cu Beetroot Academy
-25%  reducere la toate cursurile

Un nou modul de utilizare a AI în căutarea unui loc de muncă la fiecare curs

Ne dorim ca studenții noștri să se angajeze cât mai repede. De aceea, oferim modulul de consultanță în carieră care te ajută să îți pregătești CV-ul, scrisoarea de intenție și profilul de LinkedIn pentru noul tău job. Acum am adăugat și modulul AI care te învață să folosești inteligența artificială în căutarea unui job. 

De ce am adăugat acest modul?

Inteligența artificială (AI) pătrunde rapid în toate domeniile vieții noastre, iar sectorul angajărilor nu face excepție. Multe instrumente și platforme utilizează AI pentru a ajuta candidații în căutarea lor de locuri de muncă, de la navigarea în posturile disponibile până la redactarea CV-urilor și pregătirea pentru interviuri. Explicăm aceste instrumente și cum te pot ajuta să găsești un loc de muncă în modulul nostru bonus pentru fiecare curs.

Ce conține?

  • Crearea unui CV și a unei scrisori de intenție cu ajutorul AI

Îți arătăm cum să folosești AI pentru a scrie un CV structurat și o scrisoare de intenție convingătoare. Te învățăm, de asemenea, cum să compui scriptul corect și să verifici rezultatele pentru a te asigura că documentele create reflectă personalitatea ta.

  • Videoclip cu o prezentare detaliată a instrumentelor

Demonstrăm exemple de diferite servicii în acțiune și împărtășim sfaturi și trucuri pentru utilizarea lor.

  • Materiale suplimentare pentru studiu

Tema AI se dezvoltă în continuare, așa că oferim articole și videoclipuri suplimentare care vor explora și mai adânc lumea inteligenței artificiale și modul în care o poți utiliza pentru a găsi un loc de muncă.

  • Practică!

Te sfătuim să consolidezi orice cunoștințe teoretice în practică. De aceea, vei avea sarcini separate în care nu numai că vei stăpâni instrumentele de AI discutate mai sus, dar vei crea un CV, o scrisoare de intenție pentru a le trimite angajatorilor și te vei pregăti pentru următorul interviu.

Vrem ca studenții noștri să-și găsească cu succes locurile de muncă de vis, și facem tot posibilul să-i ajutăm în acest sens. Cu toate acestea, acest drum începe cu dorința simplă de a-ți schimba viața, de a găsi noi perspective de carieră și de a face ceva interesant și satisfăcător. Domeniul tech este divers, așa că pentru a te ajuta să decizi ce ți se potrivește, te invităm la cursul nostru gratuit ”Introducere în Carierele Tech”. Și te așteptăm la Academie imediat ce ai găsit domeniul potrivit!

Veronika Yakubova
Content Creator