În vreme de sărbătoare, e timpul să treci la acțiune
25% reducere la toate cursurile noastr
Înflorește primăvara aceasta împreună cu Beetroot Academy
-25%  reducere la toate cursurile

De ce absolventul nostru a venit la studii deși avea deja un loc de muncă: un exemplu de a nu-ți schimba, ci de a-ți îmbunătăți cariera

Un designer cu un loc de muncă, cu suficientă experiență practică și care este mulțumit de alegerea sa profesională. De ce ar avea nevoie de un curs? Niklas Wahlberg este un exemplu excelent de cum nu este nevoie să vă schimbați complet locul de muncă - puteți, de asemenea, să implementați treptat schimbări în viața dumneavoastră. Niklas a decis că îi lipsea înțelegerea utilizatorilor finali ai produselor pe care le crea și, în general, dorea să învețe mai multe despre domeniul designului. Așa că s-a înscris la cursul nostru de design UI/UX, l-a absolvit cu succes și s-a întors la locul de muncă - după cum a spus, era fericit acolo unde era. Acum, el lucrează la o arie mai largă de proiecte cu clienții și colaborează cu diferite companii pentru a crea soluții de design semnificative.

Nu aveam nevoie de o nouă profesie - voiam să o perfecționez pe cea veche

Înainte de a mă gândi măcar la cursuri de design, făceam deja parte din acest domeniu. Am lucrat la Berge și mai târziu la Brickland ca producător creativ și artist 3D și eram mulțumit de poziția mea. Cu un loc de muncă cu normă întreagă în domeniul care îmi plăcea, eram destul de fericit. 

Cu toate acestea, am vrut să îmi îmbunătățesc cunoștințele despre acest domeniu. Eram interesat să obțin o cunoaștere mai profundă a procesului de design, în special din punctul de vedere al clientului. Aveam nevoie să cunosc sensul din spatele designului și cum să îl fac lizibil pentru ca oamenii să îl înțeleagă. Am vrut ca deciziile mele de design să fie nu doar atractive, ci și semnificative și clare. Așa am început să mă gândesc să urmez un curs de design și așa am ajuns la Academie.

Cursul a fost de mare ajutor, chiar dacă nu sunt începător

După cum puteți vedea, întrebarea mea a fost suficient de specifică. Aveam nevoie de perspective, de experiență practică și de o gamă largă de cunoștințe pentru a obține răspunsuri. Și mă bucur să spun că am primit ajutorul de care aveam nevoie la Beetroot Academy. Profesorul meu, Alex, a reușit să desfășoare cursurile conform programei și să acorde timp întrebărilor și cerințelor noastre. De asemenea, a împărtășit o mare parte din experiența și cunoștințele sale profesionale, care sunt o parte valoroasă a procesului de educație. 

Am mai studiat într-o școală internațională, așa că a fost destul de ușor să mă conectez cu alți studenți. Cu toate acestea, atmosfera prietenoasă care a apărut în grupul nostru este demnă de menționat. Profesorul nostru a fost, de asemenea, deschis la sfaturile și feedback-ul nostru, astfel încât am putut să-i împărtășesc o parte din experiența mea de serviciu.

Am învățat să mă gândesc la experiențele altora

Am avut momente grele în timpul cursului, deoarece partea de UX a fost un pic mai dificilă pentru mine. Cu toate acestea, mi-a plăcut mult partea de UI, care m-a ajutat să înțeleg cum să privesc procesul de design dintr-o perspectivă diferită. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul că trebuie să te gândești la experiența utilizatorului ca la un loc sigur - întreabă-te ce este confortabil și familiar pentru clientul tău. Așadar, cred că studiile mele la Academie au fost un succes, deoarece am obținut ceea ce mi-am dorit. Am învățat cum să analizez procesul de proiectare și să mă concentrez pe ceea ce vor experimenta ceilalți în timp ce folosesc aplicația sau site-ul web pe care îl creez.

Veronika Yakubova
Content Creator
Kickstart your career as UI/UX designer

We will make you sure to have a solid number of apps and websites to back up job applications.

Start studying