În vreme de sărbătoare, e timpul să treci la acțiune
25% reducere la toate cursurile noastr
Înflorește primăvara aceasta împreună cu Beetroot Academy
-25%  reducere la toate cursurile

Oportunități Educaționale Pentru Tinerii din Mediul Rural - Bursele Beetroot Academy

Ai între 18 și 35 de ani? Ești din mediul rural și ai visat întotdeauna să-ți dezvolți abilitățile în domeniul IT? Noi îți oferim burse de 95% pentru a-ți urma pasiunea în lumea tehnologiei. Beetroot Academy este o companie EdTech Suedeză cu misiunea de a ajuta oamenii din întreaga lume să aibă cariere de succes în economia digitală. Oferim educație accesibilă susținută de experți din industrie în clase live, am pregătit peste 10.000 de specialiști în tehnologie și am construit o rețea de peste 200 de parteneri de recrutare.

Despre bursele Beetroot Academy:

Ne dorim ca tinerii din România să aibă acces la un viitor stabil în țara lor. Astfel că, prin bursele noastre, ai acces la următoarele cursuri entry level:
Front end development
• UI/UX Design

Ce înseamnă bursele?
• 2 burse de 95% disponibile la fiecare curs:
Suntem dornici să susținem dezvoltarea ta și să-ți oferim acces la cele mai bune resurse de învățare în domeniul IT.

• Bursă parțială pentru toți ceilalți participanți: Dacă nu ai reușit să obții bursa de 95%, nu-ți face griji! Îți oferim burse care acoperă 30% din costul cursului pentru a te ajuta să începi pe drumul tău către succesul în IT.

Pentru a te înscrie și a beneficia de aceste burse, trebuie să urmezi următorii pași:


1) Completează formularul nostru de înscriere: Spune-ne mai multe despre tine, pasiunile tale și dorința ta de a învăța și a te dezvolta în domeniul IT.


2) Fă testul pentru a vedea care sunt punctele tare forte.


3) Demonstrează că locuiești în mediul rural: Trimite-ne documente sau dovezi care atestă locuința ta în mediul rural, pentru a beneficia de această oportunitate specială creată pentru tine.


4) Participă la interviu: Vom organiza un interviu personal, în care vei avea ocazia să ne arăți motivația ta, pasiunea pentru IT și dorința de a învăța. Este momentul să ne convingi că ești candidatul ideal pentru această bursă!La Beetroot Academy, credem că talentul și pasiunea nu cunosc granițe geografice. Înscrie-te pentru a obține bursa ta la Beetroot Academy și începe o nouă carieră în lumea tehnologiei!


Aplică la bursă

Ioana Lupa
Country Manager Romania & Moldova