Eveniment de deschidere Beetroot Academy în Moldova

November 17, 2022
18:30
Artcor, Chișinău
Întâlnește echipa Beetroot Academy și află despre posibilitățile tale de a începe o carieră în IT acasă, în Republica Moldova.

Suntem încântați să anunțăm că școală IT cu rădăcini suedeze-ucrainene se va deschide în curând în Moldova. Vizitați evenimentul nostru de deschidere pentru a afla despre cursurile Beetroot Academy, a cunoaște profesorii acesteia, fondatorul și echipa într-o atmosferă informală și prietenoasă. De asemenea, sunteți invitat la un after-party cu mâncare, băuturi și DJ BORȘ.

În parteneriat cu programul RECONOMY și Suedia, deschiderea Beetroot Academy va avea loc la Artcor pe data de 17 noiembrie, ora 18:30.

Îl vei întâlni pe Andreas Flodström, co-fondatorul Beetroot Academy și CEO Beetroot. Profesorii vă vor prezenta cursurile noastre, metodologia și formatul de clasă inversată. În plus, membrii echipei noastre vor fi acolo pentru a vă răspunde la orice întrebări. Așteaptă-te la trivia, premii și o mulțime de oameni care sunt dornici să înceapă o carieră în IT.

Prezentările se vor face în limba engleză. Cursurile se vor preda în limba română.

Dacă dorești să începi o carieră în IT, să afli despre oportunitățile tale educaționale, perspective de angajare, să întâlnești experții din industrie și să faci primul pas - alătură-te evenimentului nostru de deschidere în Moldova.

Salvează data!

17 Noiembrie 

Înregistrarea oaspeților începe la 18:30.

Artcor (31 August 1989 St 137, Chișinău 2004, Moldova)

Evenimentul este gratuit, înregistrarea prealabilă este obligatorie.

Mai multe evenimente
Toate evenimente